Wat mag Neptune voor u betekenen aan boord?

Er is geen plek zo geschikt om te ontspannen als op het water aan boord van uw jacht. Neptune vervaardigt zit- en slaapcomfort van de allerbeste kwaliteit, zodat u gedurende de tijd aan boord altijd comfortabel achterover kan leunen. Met vakmanschap, passie en materiaalkennis maken wij complete scheepsstoffering voor elk jacht.
Daarnaast zijn wij de specialist voor premium slaapcomfort in elke gewenste maat en uitvoering. Voor de Superjachten hebben wij speciaal IMO Wheelmark gecertificeerde matrassen in ons programma,  veiligheid voor alles.

Voor iedere situatie worden speciaal geselecteerde comfortschuim soorten ingezet. Ook hebben wij comfortschuimen die voorzien zijn van een IMO Wheelmark certificaat, veiligheid voor alles.
Voor sommige ruimten en toepassingen moet een actieve zit worden gecreëerd, terwijl in de salon meestal een nonchalant zitcomfort gewenst is. Door het gebruik van verschillende kwaliteiten comfortschuim van de beste fabrikanten komen wij tot het mooiste en beste eindresultaat, dat optimaal comfort en een lange levensduur biedt.

Door de inzet van duurzame comfortabele comfortschuimen gaat uw stoffering ook beduidend langer mee.

Slaapcomfort

Op maat gemaakte bootmatrassen en toebehoren voor ieder jacht.

Bekijken

Scheepsstoffering

Op maat gemaakte scheepsstoffering voor comfort aan boord.

Bekijken

Accessoires en meer

Slaapbenodigdheden zoals bedlinnen, badlinnen, hoofdkussens, dekbedden en meer.

Bekijken

Pure ambacht, gemaakt in Nederland

Bij Neptune zorgen we dat de dagen aan boord de mooiste dagen van uw leven zijn. We doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u zich nergens zo comfortabel voelt als op uw eigen schip. Wij bij Neptune nemen uw comfort serieus en zorgen voor het ultieme comfort op uw boot.

Recente projecten

Werk waar wij trots op zijn

Laatste nieuws

Lattenbodems voor beluchting & comfort
16 augustus 2022
IMO-certificaat voor Neptune matrassen
16 augustus 2022
Nieuwe matrassen aan boord binnen 24 uur
16 augustus 2022

Wilt u meer weten?

Klanten aan het woord