Nieuwe collega voor Neptune in Palma de Mallorca

15 december 2022

Ter versterking van ons team in Palma de Mallorca, verwelkomt Neptune Sales Representative Brigitte van Dijk. Samen met Melanie Winters is Brigitte verantwoordelijk voor de Sales, Advies, Marketing en Communicatie & Organisatie werkzaamheden van de Spaanse Neptune vestiging. Graag stellen we onze nieuwe collega in Palma de Mallorca aan u voor!

Brigitte van Dijk: “Geboren in Amsterdam en getogen in Amstelveen wilde ik altijd al in Spanje wonen. De eerste mogelijkheid deed zich voor in 1987 op Menorca en een jaar later op Mallorca. Na terugkomst in Nederland heb ik gewerkt als Directie Assistente bij diverse internationale bedrijven. Er volgde een (Brits) diplomatiek leven in London, Oost-Europa en het Verre Oosten. Terug in Europa vertrok ik linea recta naar Mallorca om mij er permanent te vestigen. Jarenlang werkte ik freelance in de makelaardij, vakantieverhuur en in de Organisatie & Communicatie dienstverlening. De afgelopen negen jaar was ik werkzaam bij een groot (Duits) belastingadvies- en accountantskantoor.

Ik woon nu bijna achttien jaar op Mallorca. Naast mijn moedertaal Nederlands spreek ik verschillende talen, waaronder vloeiend Engels, Spaans, Duits en Catalaans. Met een immer grote voorliefde voor zeilen en varen wilde ik altijd graag in de jacht- en botenwereld werken. In Neptune heb ik het ideale bedrijf en dito collega’s gevonden. Ik kijk met plezier uit naar veel succesvolle jaren bij Neptune!”

Brigitte en Melanie helpen u graag in het Neptune Experience Centre, gelegen op loopafstand van de belangrijkste jachthavens van Palma. In de indrukwekkende showroom van 150 m² worden maar liefst zestien kwaliteiten en diktes matrassen in zeven bedden gepresenteerd. Elk bed is voorzien van twee verschillende matraskwaliteiten, zo ervaart men ter plekke het verschil in comfort, techniek en afwerkingen van de bootmatrassen alsook van hoofdkussens, dekbedden en bedlinnen.

Graag tot ziens in het Neptune Experience Centre!

Melanie Winters M +34 646 897 378
Brigitte van Dijk M +34 627 844 229
E mallorca@neptune.nl

Neptune Experience Centre
Avenida Joan Miró, 3 Local E (Recht tegenover Mercadona supermarket)
E-07014 Palma de Mallorca
T +31 228 562 045