Hoe heeft u geslapen?

08 maart 2021

Of u nu geniet van een ontspannen vaartocht of een serieuze zeiltrip, een goede nachtrust is op het water net zo belangrijk als op het droge. Ongeveer 30% van uw tijd aan boord brengt u slapend door en dat vinden wij te lang om enig ongemak te ervaren. Hoe waren uw nachten aan boord gedurende het afgelopen vaarseizoen? Heeft u goed geslapen en was de tijd aan boord zo uitgerust en comfortabel als u zich had voorgesteld?

Zit- en slaapcomfort is zeer persoonlijk. De een ligt liever op een hard matras en de ander slaapt beter op een zacht matras. Je hebt rug- zij- en buikslapers en ook iemands gewicht kan van invloed zijn op de keuze voor een bepaald type matras. Zoveel mensen, zoveel wensen. Hetzelfde geldt voor zitcomfort: waar bij de dinnette en navigatieplaats vaak de voorkeur uitgaat naar een actiever, wat steviger zitcomfort, wordt voor de salonbank meestal gekozen voor een meer comfortabele zit. Met een voorraad van meer dan dertig verschillende kwaliteiten comfortschuim en onze eigen snijderij kunnen wij iedereen helpen aan een passend product.

Bij Neptune willen we u optimaal laten genieten van de zon, het water en uw kostbare vrije tijd aan boord. Vervang daarom tijdig uw matrassen en zitkussens zodat u de volgende seizoenen weer heerlijk zit en slaapt.

Soms lijkt er aan boord niet voldoende hoogte voor een comfortabel matras. Door onze ervaring op het gebied van slaapcomfort aan boord, met soms eigenaardige situaties, zorgen wij altijd voor de meest comfortabele oplossing.
Neptune produceert sinds 1992 handgemaakte kwaliteitsmatrassen in alle maten voor nieuwe en refit jachten. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in lattenbodems, op maat gemaakt beddengoed en zitcomfort. Graag geven we u advies over het product dat het beste bij u past.

U bent van harte welkom in onze vernieuwde belevingsruimte in Zwaagdijk-Oost waar u verschillende matraskwaliteiten en slaapsystemen kunt uitproberen. Ook is hier een zitbank gerealiseerd met verschillende kwaliteiten zit- en rugkussens, uitgevoerd met verschillende stofferingstechnieken.

Vanzelfsprekend nemen we de COVID-19 maatregelen in acht.