Actie: 50% korting op lattenbodems

22 november 2023

Elke nacht verliest een mens ongemerkt veel transpiratievocht, dat door het ontbreken van ventilatie onder matrassen schimmelvorming in de matraskernen kan veroorzaken. Behalve onhygiënisch ook ongezond: schimmels zijn de oorzaak van veel verborgen klachten zoals een loopneus, tranende ogen en luchtwegirritaties.

Neptune bootmatrassen in combinatie met onze gepatenteerde Neptune lattenbodemsystemen – essentieel voor ventilatie onder het matras – garanderen een comfortabele en gezonde slaapplaats aan boord van uw jacht.

Met een minimale hoogte van 4cm zorgt een Neptune lattenbodem voor een zeer goede beluchting onder het matras, met droge matrassen tot gevolg. Behalve dat door het gebruik van een lattenboden het slaapcomfort aanzienlijk wordt verbeterd, verlengt een lattenbodem de levensduur van het matras. De lattenbodems van Neptune zijn super flexibel door het gepatenteerde verbinding systeem.

Wilt u voortaan ook super comfortabel en gezond slapen aan boord zonder vochtige matrassen met schimmelvorming? Neem dan gauw contact met ons op!

Actie!

Bij aankoop van Neptune matrassen ontvangt u bij aanschaf van een Excellent matras, 50% korting op onze gepatenteerde lattenbodems. De actie loopt tot april 2024. Vraag naar de voorwaarden.