Palma Superyacht Village 2024

Datum:
25 t/m 28 april 2024
Locatie:
Palma International Boat Show - Moll Vell - Stand SY08

Bezoek Neptune van 25-28 april op stand SY08 in de Palma Superyacht Village tijdens de Palma International Boat Show! Op onze stand heeft u de mogelijkheid verschillende matraskwaliteiten uit te proberen en het Neptune team informeert u graag over custom made oplossingen voor bij u aan boord. Mocht u van te voren een afspraak willen maken om langs te komen, neem dan contact op via mallorca@neptune.nl.

Daarnaast bent u van harte welkom om ons Experience Centre in Palma te bezoeken tijdens de Palma International Boat Show. Het Experience Centre heeft een indrukwekkende showroom van 150 m² op de Avenida de Joan Miró 3, op loopafstand van de belangrijkste jachthavens van Palma.

In het Experience Centre presenteert Neptune maar liefst zestien kwaliteiten en diktes matrassen in zeven bedden. Elk bed is voorzien van twee verschillende matraskwaliteiten, om ter plekke het verschil in comfort en techniek te ervaren.

Zowel crew, eigenaren als gasten zijn welkom om de verschillende diktes, kwaliteiten en afwerkingen van bootmatrassen alsook van hoofdkussens, dekbedden en bedlinnen uit te proberen.

Tot ziens in Palma!

Team Neptune
mallorca@neptune.nl